Translate - Google kääntäjä

perjantai 19. maaliskuuta 2021

Temptations Factory

 Kaikkien tosi-tv -ohjelmien fanien ei sitten kannata ottaa heti hernettä nenään. Elämä ei ole niin vakavaa ja vielä vähemmän vakavaa on tuollaiset epäjärkevät juoniköyhät yhdenasian "tosi-tv" ohjelmat, jotka eivät muuta tee, kuin tylsistyttävät katselijansa entistä tyhmempään olotilaan. Tuo on sitten muuten tutkittu, eli ei vain minun puhettani ja "alaleuan" heiluttelua. (18.3.2021)

......................................................................................

-Jaaaa oikein hyvää iltaa sinne kotisohville ja -katsomoille! Meillä onkin täällä stuudiossa tänään oikein    messevän mehevää settiiiii niinku teille tarjolla. - Juu meillä on vielä täs´ vuoden kovimmas skabas sit enää ku kovimmat parit heittämäs settii ja kisaamas samalla sopparist, minkä ansiost voittajat on niinku vuoden jokaisena viikkona esil´ monissa juoru-uutisissa vaikka ei käytäs ku ostaa Pirkka-olutta ja sipseiii. -Tänään neljäst parist sit lähtee niinku kaks vetää täält´ ja jäljelle jääneet saavat jo palkkioks itelleen Seiskapäivän vuosikerran ja Kaalimato.com:in lahjoittaman starttipaketin ja sille varmaa o´ sit käyttöö ainaskii jos on kuunnellu kisaajien juttui.

-Mut katsojille sit kans tiedox et´ parien puhelinnumbat ei viel oo auki, annetaan niide enste vetää eka setti ja sit avataan linjat. Soitto maksaa sit vaa´ 6,90 ekee kertalaaki plus verkkopalvelumaksuuuu. Mut ny on sit aika kertoo ketä tääl o niinku meil messis enää!

Joo, pari numba yx on toi turku-tampesterilaine kaksikko Kikki ja Pande. Pandehan pisti heti alus sillee tuulee, et se köyräs Kikkin parast frendii Tipsukkaa joka ny jo ex-kihlattunsa Nuubin kans tippu tokalla rundilla kisasta ulos. Nuubi oli kyl hyvä vetää lavalla shouta sillee ja sen "helikopteri" oli ainaskii yks parhaimpiiii mitä määä oon tääl ikuna sillee nähny! Kikki taas testas toissaviikol viel jatkos olleen Daizzun iskukyvyn, mut siihe soppaan sit´ tunki samal myös Röbä ja saatiikii sellane kunnon kolmiottelu..... Daizzun muija Sisse oli sammunu taas jo kymmene siduka jälkee, et ei siis yhtää tota viinapäätä! No ne tippuki sit kisast´ vaan sen takii, ku Daizzu koitti saada sammuneelta Sisseltä.... - Jaaa sitten seuraava pari: Röba tos tuliki sillee sanottuuu et se on edellee messis, mut mil ansioil? Sen kurvikas avovaimo MissKiss joka suostu paljastaan vast viimeviikol oikeen nimensä, on kyllä pitäny sit niinku ton parin kurssii ja käyrää korkeella. - Juu käyrät o´ ollu MissKissin kohdal korkeella ainaskii kisan alkupuolell Tadulla ja Kapolla, mut sit sattu jotain outoo ja Tadu ja Kapo ei loppupeleis enää tota MissKissiä halunnu mukaansa......

- Kolmas pari kisan loppusuoralla on itäsuomen lahja "vuoden turhin julkkis" ehdokkaaks. Aivan tajuttomalla yleissivistyksellä kehuskeleva Jontsuli ja sitä melkeen kymmene senttii lyhkäsempi Oltsu ovat kyl´ olleet mainio pari. - Siis eiks Jontsuli siin yhes ryhmäkisassa kertonu et lentokenttä Kastrup on siis Tukholmas ja se on saanu nimensä siit ku sodanaikana sinne tuotii sotalapsii ja muita orpoja ja ne kastroitiii et ne ei sotkeennu ruottalaisiin? - Juu se oli Jontsuli.Mut Oltsu on kyl saanu bointsei tuomaristolta ku on osannu käyttää tota lyhyyttä, siis vartalomittaa, hyvi hyväkseen ja siit on saatu hyvii näytteit ainaki sen MissKissin kans ja heti ekassa tehtävässä Putun kans. Putu anto ylistävii lausuntoi Oltsun mitast et kaveri oli melkeen valmiiks sopivan mittane ja kundis on kielimiehiä!

- Sit tää neljäs pari. Näähä oli viel muutama viikko sit pahasti pudotusuhan alla, mut tuomarineuvoston tiputuksen pelasti yleisöäänet ja sen takii pääkaupunkiseudun vika mukana oleva kaksikko saa vielä mahdollisuutensa. Neccy ja Bolle saiva ainaskii sympatiapisteit siit et ne teki edellises viikkotehtäväs reippaan ulostulon, mut ei sillee kaapist vaik Bollest silleee moni vähä aatteliki. No kaikki varmaa muistaa et niinku nää heitti omaa verioo eukonkannost ja Bolle käytti aputunkkiii kantohommas ja rakennettu esterata meni vesiesteelle saakka hyvi niinku mut ku ne sit jäi sinne kuhnii, nii loppu toi lähetysaika ja loppumatsku esitettiii sit netin puolel kahe aikaa seuraavana yönä. Sitä kertapassiii nettikatseluun myytii sillo yli 10 000 kappaletta! 

-Ja täs on niinku sit koko nelikko et kaikki.... montas noit o´ yhteensä? - Oota, mä laske, et Kikka, toine, kolmas, Röba, sit on kaks, Neccy ja viel yks.  Kolme nimee mä saan. - Joo mä laskin kans et kolme nimeeee... joo on ne sit kai kaikki, mut miks ne o´ nelikko? - No ku on Kikka ja sit on...äh, mä meni jo sekasi´ taas. Mut aletaan mainoste jälkee vetää tän illan kisaa!

https://www.youtube.com/watch?v=8f9fTQg1VKg

- No nii ja kivakiva hei kaikille, nyt ollaa taas täs suoras lähetykses´ ja kilpailijat on kaikki kehissä jo valmiina, tai siis niinku tuolla oleskeluhuonees ja niille on annettu parit kossuvissyt alle, et ei enää sillee jännitä. Tos alkuillast´ ne sai käydä saunas ja siit on sit ensiyönä matskuu tulos nettiiin et ny voi mennä ostaan sen kertapassin, mikä on tänää kovas tarjouksess, et saa sillee 45minsaa katseluaikaa ihan kolmen vartin hinnal, tai sillee toi tuottaja huuteli meidä korvamikkii. Hyvä diili!  

- Joo ja siis mulla on täss´ sit eka tehtäväkuori kädes, minkä toi tollane valkotakkine kaveri, mut mua se ei onneksi vieny samalla.... mitä mää oon kokoaika pelänny! Ja näin mä repäsen tän kuoren auki, noooiiiin.... siit se lähti ja oo, tääl o´ tällasta pinkkii paperii ja hetki, mä luen. - Älä ny pihtaa sitä tekstii vaan anna jo tulla! - No mult tulee sit vähä myöhemmin, mut tää tehtävä on sit tällane: Ku kaikki kilpailijaparit o´ ajanu kaikki karvat pois kisan aikana nii ny ensin naiste pitää valita joku mies tehtävää tekeen, mut sitä omaa kultsimussukkaa ei saa ottaa. - Jaahas ja säpinä alko, ny´ siel revitää Kikkin ja Neccyn toimest´ Oltsuuu ja Kikkiltä irtooo... mitä, onks sil peruukki? Neccy nappaa Oltsun samal ku Kikki juoksee tonne piilooon varmaa vetää tota jatkolettii sit kiii... - Mä olinki epäilly tota jo jonku aikaa ku seniinku näytti vähä luonnottomalt. 

- MissKiss kiirehti sit Bollen eteen ja Jontsuli ei aikaillu ja nappas itelleen Panden, joten se on sit niin et Kikki saa seuraks tähän kisaan Röban. Näil kyl on jo synkannu et mä luulen et toi Kikki ei oo pahoillaan siit et se joutuu tähän kisaan just Röban kans. Mu vähä mä ihmetteli silti tota MissKissin valintaa, et se halus jut ton Bollen. - No ei siin oo mitää outoo, MissKiss on koittanu saada Bollee jo montayksviikkoo mut´ aina o´ Bollen kulta Neccy ollu häiriimässä suunnitelmii ja ny´ ku Neccy oli hetken sivussa, MissKiss näki sit tilaisuutensa tulleen ja iski ku se sika siihen limppuun. - Eihä siat syö mitää limppui! Vai syöks ne? - No mu mummo ainaskii sano tollee et kaine on jotai limppui voinu syödäki mut ei kai siihe voita tai mitää rasvaaa oo laitettu.

-No nii ja onks kaikki parit sit lokoisasti Hyvä, viel ei saa tehdä mitää... jätä Pande se kutittelu ny kokonaa.... oota vähä! Noniii ja tehtävä siis on seuraava: Ku te ootte siis ajaneet muut karvat pois, paitsi siis hiukset ni ny teidä pitää liimaa parillenne karvoja sopivasti, et kilpakumppanist tulee sellane seitkytluvun tyylinen. Jokasessa makuuhuonees on karvakassi, siis kassilline karvoi... ja sit siel on sellasta aromaattist´´ iholle sopivaa liimaa, mikä ei kirvele tai kutita. Se on ainaski testattu Ukrainalaisessa labratrattoriassa... lappulipp... siis lapraporinnouta...eiku tutkimuslaitoksessa. Aikaa karvotukseen on puolituntii ja aika alkaa än yy tee nyyyyt.

- Ja me odotellessamme tuloksii katsellaan mainoksii....

https://www.youtube.com/watch?v=7u708oyCY9k

-Siinä sitä kyntämisen malliii sit kaikille. Kilpailijoiden ähinöist´ päätelle tuntuu silt, että karvoittaminen on päässy hyvään vauhtiin. Käydääs vähä kurkkaamas mitä kisaajat oikeen puuhaavat. -Juu hyvä idea ja huonees yx on Kikki ja Röba. Röba vetaa bissee, makaa sängyl ja Kikki koittaa jotai tupsui töpötellä sen rintaan samalla kun Röballa joku "töpöttelee"..... ja mennääs sitte eteenpäin seuraavaan huoneeseen. - Joo huonees kaks on tää MissKiss ja Bolle, mut mis´ ne oikeen on Aa... suihkust kuuluu jotain jodlaukselt kuuluvaa ääntä ja se kuuluu Bollelle.... me ei kestetä tuota enempää.

 - Niin ja tääl kolmosessa on usein oltu kakkosessa, tän kauden aikana, mitä puheet on kertoneet. Jontsuli ja Pande ovat ottaneet sillee vakasti tän jutu ja niil on ihan paperil suunnitelma.... eiku ne on pelannu jotai ristinollaa tai mitä lie... mut ny Pande tekee kainalokarvoi ja Jontsuli kikattaa... onpa siistin näköst touhuu, vähän luulen et noi ei loppupeleis pärjää ellei niiden kumppanit pane paremmaks. - Ja nelosessa pannaan paremmaks ainakin Neccyn kannalt´ sillä hän seisoo näköjään Oltsun edessa silmät kii ja oltsu tuhertelee jotai tuheroksi mainittavaa...  - Jaahas, juuri saamamme tiedon mukaan meilt kysyttii et pitääks pers... siis ahteriaukkokarvatki tehä... Tuomarineuvosto kokoontuu.... Me mennää niinku mainoskatkolleee!

https://www.youtube.com/watch?v=Er-8-nIJwQY 

-Voi voi, meidä tuomarineuvosto heitti pallon sit teille katsojille, et te päätätte pitääkö karvottaa myös tuolta peräpuoleltaki. Nyt o´ sit noi linjat auki ja textarii saa kans käyttää! Kisa jatkuu sit´ ku ollaan saatu kassaan taas kerättyy... eiku siis kisa jatkuu jonkuajan kuluttuu!

----------------------------------------------------------------------------









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti